Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 68
    Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Për: Gazeta turke: Shqiptarët “pis milet”. Erdogan i fyer nga fotot e Gjergj Kastriot

Ilia Spiro ne shqiptaret per shume arsye nuk ju duam as ju grekerve dhe as turqit keshtuqe kur vjen puna per te vene haqet dhe padrejtesite qe jane bere ndaj nesh nuk e di se ne cilen ane do anoje me teper peshorja, vetem se e di qe mes turqeve dhe grekerve nuk eshte se ka ndonje mdryshim te madh.

Gjergj Kastrioti eshte hero i tere shqiptareve pa dallim feje dhe krahine. Eshte simbol i rezistences dhe njeriu qe i kushtoi jeten kauzes se kombit te tij duke luftuar per te drejtat dhe sovranitetin e tij.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1

Për: Gazeta turke: Shqiptarët “pis milet”. Erdogan i fyer nga fotot e Gjergj Kastriot

Merianum, ju kosovaret nuk keni goje te flisni, sepse e keni pritur sulltan hamitin si udheheqsin tuaj qe ne vitin 1911, dhe erdoganin e keni ngritur ne qiell se bashku me kryeministrin tone, duke e quajtur vella te madh...

une nuk kam dale t`i mbush mendjen njeriu, dhe aq me teper juve qe jeni proturk,...une kam shfaqur mendimi tim se : kush nuk pranon Gjergj Kastriotin, nuk eshte shqiptar, dhe se "kembe turku nuk duhet te shkele ne Shqiperi", pa u kerkuar falje dhe pa u demshperblyer per 500 vjet genocid..
    mos luaj ketu.. me greke e me serbe, po si polic trafiku mbaje mire drejtimin e trafikut

Gjergj Kastrioti eshte Shenjtor ORTHODHOKS
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 17-05-2015 më 09:20
    Duaje te afermin tend si veten

Ilia Spiro, Gjergje Kastrioti nuk eshte shenjtor ortodoks. Gjergj Kastrioti eshte shenjtor i te gjithe shqiptareve. Mos guxo te pervetesosh nje figure qe ska pune me fene por eshte i gjthe shqiptareve. Palo ekstremist je dhe ti.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

...erdogan o hajvan,
    a e mesove qe"shqipetaret"te kan xhan,
    Porse ti duhet ta dish,edhe nje gje,
    se shqipetaret me nuk jane nje,
    ngase osmanet e tu dikur ma pare
    pike e pese i kane ndare mer gomar.

..Sot keta shqipetare te mjere
    qe dikur i ke debuar vrare e i ke dhjere,
    sot ty po te kendojne
    pa e ditur(sepse bosh kryet ua patet bere)
    lart e me lart ne piedestal po te qojne,sepse
    te gjoret fare nuk e dijn,
    sepse per pese shekuj ua mbolle paditurine.

...o more erdogan he gomare,
    duhet te dish edhe me shume,
    se ende ka MALESORE E MIREDITOR
    te cilet per pese shekuj me arme ne dore
    duke i thene vedit ARBEROR
    nuk njohen osman e as islam asnjehere,
    por me plote IDENTITET
    mposhten turqt e flliqt e bene name
    Me ne krye GJEGJ KASTRIOTIN E LEKE DUKAGJININ
    osmanise ja dhane trishtimin,
    saqe edhe sot kur ti erdogan he gomar
    nuk mund ta shohesh GJERGJIN as ne LAPIDAR
    Ndryshuar për herë të fundit nga dielli1 : 17-05-2015 më 09:21

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar dielli1 për postimin:

arbereshi_niko (17-05-2015)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-08-2009
    Postime
    193

Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Gjergj Kastrioti u hoq nga presidenti.
    Ky eshte fakti me i rende i vizites se erdoganit. Dhe sot ka ardhur koha te shoshiten gjerat. O me Gjergj Kastriotin heroin kombetar, o me erdoganin dhe sulltanet,.. rruge te mesme nuk ka....
    Jam kunder cdo lloj kontakti ma ata qe na kane perdhunuar per 500 vjet, edhe pse i kam falur,.
    Gjergj Kastrioti eshte Shenjtor ORTHODHOKS. Dhe ka ardhur koha te kanonizohet. Edhe nese shqiptaret nuk e duan, ne orthodhokset duhet ta nderojme si shenjtor.
    ça thot 300çja?

Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1

GJERGJ KASTRIOTI ESHTE SHENJTOR ORTHODHOKS

Ky eshte nje fakt i njohur prej vitesh edhe pse ende nuk eshte kanonizuar, dhe patjeter eshte Hero Kombetar, por ama i shqiptareve, jo i atyre qe i lepijne kembet, genocidit 500 vjecar. ...,

nese presidenti (dhe me pare edhe fatos nano), etj. i heqin bustin nga presidenca une nuk e di nese jane shqiptare keta,..., prandaj, mos me trego mua se cfare dua te them, ate them., darius,

sot ndoshta shume njerez nuk e duan, pune e tyre, ...por sido qe te mbetet per te tjeret per orthodhokset mbetet SHENJTOR
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 17-05-2015 më 09:28

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Merianum, ju kosovaret nuk keni goje te flisni, sepse e keni pritur sulltan hamitin si udheheqsin tuaj qe ne vitin 1911, dhe erdoganin e keni ngritur ne qiell se bashku me kryeministrin tone, duke e quajtur vella te madh...

une nuk kam dale t`i mbush mendjen njeriu, dhe aq me teper juve qe jeni proturk,...une kam shfaqur mendimi tim se : kush nuk pranon Gjergj Kastriotin, nuk eshte shqiptar, dhe se "kembe turku nuk duhet te shkele ne Shqiperi", pa u kerkuar falje dhe pa u demshperblyer per 500 vjet genocid..
    mos luaj ketu.. me greke e me serbe, po si polic trafiku mbaje mire drejtimin e trafikut

Gjergj Kastrioti eshte Shenjtor ORTHODHOKS
    Ilia Spiro, nuk jam nga Kosova pavaresisht se do isha krenar te isha prej asaj krahine heroike. Une jam prej Mati dhe mos harro qe ne perkrenaren e Skenderbeut shkruhet Princi Emathias.
    Heroi im nuk eshte askush tjeter pervec Gjergj Kastriotit, ai perfaqeson shpirtin e vertete te rezistences tone. Ne i kemi kenduar bemave te tij qe para se ti dhe e tua ti sillte Ali Pashai si argate dhe hekurpunues.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

...erdogani e ka te leht me kete popull fukara.Kete popull e perdhunoj per pese shekuj me radhe.Pastaj,kur u largua nga trojet e ballkanit,te gjithe popujve te tjere(sebeve,bullgareve,grekerve,"malazezve")ua njohu shtetet,perveq Shqiptareve qe edhe pse te gjoret kerkonin autonomi ne vjetin e Krishtit 1878,ua mohoj te gjitha te drejtat dhe per me teper i shtypi me dhune.
    ...erdogani e ka te leht me kete popull fukara,sepse per pese shekuj me radhe i mbajti nen zgjedhe si kafshet,dhe kur u detyrua te ik nga ballkani shqiptaret i la fukara ne mendje(sepse nuk dini shkrim lexim)ekonomi etj.Prandaj keta fatkeq sot i kendojne keti gomari,i cili me sa duket nuk e din se turqit e tij i fshine Shqiptaret te cilet ne bashkepunim jugosllavi turqi paten shkuar ne turqi(shih marreveshjet turko jugosllave).Pra ky sulltan qe i kendojne "shqiptaret"perse nuk i bene me shkolla shqiptaret qe jetojne ne turqi,por i asimilon dita dites .

...Ky erdogan gomari e ka te leht me kete popull fukara te cilet i mbajti nen zgjedhe per pese shekuj,duke ua ndal oren.Porse me sa duket gjat periudhes osmane neper vendet e rrafshta qe nderruan Identitet dhe u shiten e u bene musliman,tani shihet fara e tyre qe kan dal gomar sa te duash dhe e presin duarhapur.

Gomaret "tane"(ne fakt jane gomare turqe,pjella tyrke),e priten gomarin e vet erdogan me admirim,kjo e fundit nuk do koment.

Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1

Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Ilia Spiro, nuk jam nga Kosova pavaresisht se do isha krenar te isha prej asaj krahine heroike. Une jam prej Mati dhe mos harro qe ne perkrenaren e Skenderbeut shkruhet Princi Emathias.
    Heroi im nuk eshte askush tjeter pervec Gjergj Kastriotit, ai perfaqeson shpirtin e vertete te rezistences tone. Ne i kemi kenduar bemave te tij qe para se ti dhe e tua ti sillte Ali Pashai si argate dhe hekurpunues.
    Pse merresh me personin dhe jo me problematiken??? Mos pandeh se nuk kam gjera qe te te fyej??? C`te keqe shikon ti tek puna e "fermereve dhe hekurpunuesve", sic po thua, une ta permenda profesionin si nderim dhe udheheqje simbolike, jo per ngacmim, ke keqkuptuar,..., une te dija per kosovar, nese...
    Per temen: Genocidin e kane bere turqit per 500 vjet, por ti permend ketu fqinjet tane, per te mbrojtur vellain e madh , duket qarte se nuk te shqeteson shume figura e Shenjtorit tone ORTHODHOKS, por me shume urrejtja ndaj fqinjeve (per fene e tyre ndoshta),....

Mua s`me intereson shume nese ti e do apo jo Gjergj Kastriotin, une shfaqa mendimin tim: kush eshte kunder Gjergj Kastriotit nuk eshte shqiptar...

ti vazhdo e mbro presidentin, ndoshta do te heqe edhe monumentin ne qender te Tiranes

GJERGJ KASTRIOTI ESHTE SHENJTOR ORTHODHOKS

Ky eshte nje fakt i njohur prej vitesh edhe pse ende nuk eshte kanonizuar, dhe patjeter eshte Hero Kombetar, por ama i shqiptareve, jo i atyre qe i lepijne kembet, genocidit 500 vjecar. ...,

nese presidenti (dhe me pare edhe fatos nano), etj. i heqin bustin nga presidenca une nuk e di nese jane shqiptare keta,..., prandaj, mos me trego mua se cfare dua te them, ate them., darius,

sot ndoshta shume njerez nuk e duan, pune e tyre, ...por sido qe te mbetet per te tjeret per orthodhokset mbetet SHENJTOR
    Ti llomotit shume ne emer te ORTODOKSEVE (keshtu i themi ne shqip) po se marr vesh nga e merr gjithe kete vrull. Fol ne emrin tend. Ti je Ilia Spiro, nje pjestar i fese ortodokse, jo perfaqesuesi i saj. Plus, ne kete teme ska vend per devijime te tilla. Ta thashe njehere, Gjergj Kastrioti eshte nje shenjtor i te gjithe shqiptareve. Ortodoks apo katolik, ajo ska rendesi.

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •